Fittunge!

Varför fegar jag ur istället för att ta mina vänners parti och säga ifrån?
Jag är så jävla feg.

När en kille i klassen efter en disskusion med min vän Andrea vänder sig om och säger fittunge så sa jag inget, jag reagerade inte, eller.. min hjärna reagerade. Jag såg framför mig precis var ett slag skulle träffa om jag sträckte ut armen, men kroppen reagerade inte. Jag bara stod och blängde argt.

Jag hade ju åtminstonde kunnat säga något i stil med "Vad fan säger du!" och visa att jag tar avstånd för det han sa, men det gjorde jag inte.
Jag vet ju att Andrea skulle ställt upp för mig, men ändå var jag för feg.

Jag blev så förbannad på honom, och samtidigt på mig för att jag inte gjorde
något.
Jag måste bli modigare och våga säga ifrån. Jag säger ju alltid ifrån om någon säger något till mig. det måste jag våga göra när någon går på mina vänner också.

Men imorrn fyller jag 18, och då ska man ju bli myndig och mognare. Kanske vågar jag säga ifrån nästa gång.

//Elajas

Äntligen lite brädåkning!

Jag vill börja med att be om ursäkt för min generalisering i förra inlägget. Självklart är inte alla barn snattare eller jobbiga, Det var bara något som kändes ganska vanligt just under discot. Det betyder verkligen inte alla barn gör så, inte ens alla på discot.
Jag som är så emot generaiseringar uttryckte mig helt klart korkat. Förlåt Davids bror och alla andra snälla barn där ute.

Nu till Dagens ämne.

Åkte snowboard för första gången den här säsongen idag. Väldigt sen start men det har inte känts värt att köpa säsongskort här när det inte finns någon snö.
Vi var hur som helst vid kungsberget med skolan på idrottsdag. Det var jätteroligt, och jag slog mig inte alldeles för mycket.
En kul start på säsongen och jag hoppas att det blir mer åkning framöver.

På tisdag fyyler jag 18. glöm inte att gratta mig! ;)
//Elajas